Faculteitscoördinator voor Open, Online & Blended Onderwijs

Department/faculty: Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen
Level: University Graduate
Working hours: 32-38 hours weekly
Contract: Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast
Salary: 2709 - 4274 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen


De faculteit 3mE leidt geëngageerde ingenieurs, promovendi en post-docs op en voert grensverleggend wetenschappelijk onderzoek uit op het gebied van werktuigbouwkunde, maritieme techniek, technische materiaalwetenschappen en klinische technologie. 3mE is het voorbeeld van een dynamische en innoverende faculteit, met een Europese ambitie, die een aanwijsbare economische en maatschappelijke bijdrage levert.De functie valt binnen de afdeling Onderwijs- en Studentenzaken van de Faculteit 3mE (O&S-3mE). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de organisatie en ondersteuning van het onderwijs in de faculteit. De afdeling verzorgt de coördinatie van de verschillende opleidingen en de kwaliteitszorg voor het onderwijs. De studieadviseurs en het facultaire international office maken ook deel uit van O&S-3mE. Daarnaast voert de afdeling de secretariaten van de examencommissies uit. De facultaire medewerkers werken nauw samen met de collega’s op centraal universitair niveau, de directie Onderwijs en Studentenzaken (O&S).

Job description

Open, online en blended onderwijs is een nieuwe ontwikkeling voor veel docenten. Als coördinator ben je niet alleen het boegbeeld van open, online en blended onderwijs, maar je moedigt docenten ook aan om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, en je ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelen.  Binnen de faculteit ben jij de verbindende factor voor alle activiteiten met betrekking tot open, online en blended onderwijs. In deze rol adviseer je het wetenschappelijk personeel en de onderwijsdirectie van 3mE met als doel nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en tastbare resultaten te boeken.Daarnaast werk je nauw samen met het TU centrale Teaching and Learning Services-team en de Extension School.

Je takenpakket bestaat uit:
 • het adviseren en stimuleren van het wetenschappelijk personeel bij hun ambities om open, online en blended onderwijs te ontwikkelen. Dit doe je door ze bijvoorbeeld te helpen bij het identificeren van kansen voor nieuwe projecten en door actief te vertellen wat de mogelijkheden en voordelen van open, online en blended onderwijs zijn.

 • het ondersteunen van docenten, door te helpen met het schrijven van projectvoorstellen en door de ontwikkeling van (online) leeractiviteiten voor online- en blended cursussen te faciliteren

 • het coördineren van lopende projecten en het initiëren van nieuwe projecten op de faculteit (planning, voortgangsbewaking en budget). Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de faculteit voor alle activiteiten met betrekking tot open, online en blended onderwijs.

 • het mede organiseren van kwaliteitszorg voor de online cursussen van de faculteit samen met de teamleden van Onderwijs & Studentenzaken.

 • het coördineren van de voortgang van online cursussen (of de herhaling hiervan).

 • het vertalen van de behoeften van docenten naar concrete vragen aan het centrale ondersteuningsteam, en de docenten in contact brengen met de juiste personen. Je bewaakt daarna het proces.

 • het onafhankelijk samenwerken en effectief communiceren met diverse stakeholders op de faculteit en binnen de organisatie van de TU Delft.

 • het informeren en adviseren van het hoofd van de dienst O&S en het faculteitsbestuur over lopende projecten, ontwikkelingen en mogelijkheden met betrekking tot beleid.

 • het actief deelnemen aan de gemeenschap van faculteitscoördinatoren van de TU Delft voor open, online & blended onderwijs.

Requirements

Dit heb jij in huis
 • WO-niveau op basis van opleiding en/of werkervaring, met kennis van de onderwijsprocessen in het Hoger Onderwijs.

 • Een visie op, ervaring met en expertise op het gebied van open, online en blended onderwijs in het hoger onderwijs, bij voorkeur in de technische of natuurwetenschappen.

 • Ervaring met projectmanagement en het managen van meerdere projecten.

 • Je hebt organisatietalent, werkt zelfstandig en bent in staat de planning goed in de gaten te houden.

 • Je bent pragmatisch, flexibel en hands-on.

 • Een toegankelijke en proactieve houding. Voor docenten, studenten en collega’s ben jij een goede gesprekspartner.

 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 32 tot 38 uur (0,8 tot 1,0 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met drs. G. Pessers-van Reeuwijk, Hoofd O&S, e-mail: G.Pessers-vanReeuwijk, tel: 015-2785451.

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij drs. H.M. Bleeker, HR-adviseur, e-mail: H.M.Bleeker@tudelft.nl.
Als je wilt solliciteren op deze functie, stuur dan uiterlijk 8 december 2019 een uitgebreid CV en een sollicitatiebrief naar application-3mE@tudelft.nl. Vermeld bij je sollicitatie het referentienummer 3mE19-98. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 10 december 2019.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen
Level
University Graduate
Working hours
32-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast
Salary
2709 - 4274 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Dec. 8, 2019
Vacancy nr.
3mE19-98


Information

For more information about the application procedure, please contact:

E application-3mE@tudelft.nl


Share