Contentmarketeer

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Directie Communication
Niveau: HBO
Functie-omvang: 32-38 uur per week
Contractduur: tijdelijk 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salaris: 2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - Directie Communication


TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want 25.000 studenten en 5.000 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers – verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruikmaken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving. In deze functie maak je organisatorisch onderdeel uit van de directie Communication. In de dagelijkse praktijk ben je gedetacheerd bij het Marketing & Communicatieteam van TU Delft Campus & Valorisation Centre. Dit team houdt zich bezig met de derde kerntaak van de organisatie, Valorisatie, wat inhoudt dat we de kennis die we binnen de TU Delft opdoen uiteindelijk ten gunste willen laten komen van de samenleving. Wij houden ons bezig met de begeleiding van wetenschappers en de samenwerking met bedrijven en andere partners met de ambitie om TU Delft Campus te ontwikkelen als hotspot voor innovatie en co creatie. Voor deze functie word je vanuit de directie Communication gedetacheerd naar de matrixorganisatie Valorisation Centre/TU Delft Campus en rapporteer je in de dagelijkse praktijk aan het hoofd Marketing & Communicatie TU Delft Campus & Valorisation Centre.

Functie omschrijving

Jij bent een gedreven contentmarketeer, die op zoek is naar een zelfstandige baan waarin je je eigen ideeën inbrengt. Als contentmarketeer fungeer jij graag als spin in het web als het gaat om onze online marketingaanpak. Je produceert nieuwe en relevante content voor al onze doelgroepen: van startups tot grote bedrijven en iedereen die geïnteresseerd is in innovatie. Je hebt een neus voor nieuws, schrijft graag blogs en nieuwsberichten. Daarnaast ben je handig in visual design, zoals het ontwerpen van banners, realiseren van vlogs en aanpassen van templates binnen e-mailprogramma’s. Verder denk je na over de inzet en optimalisatie van onze kanalen: website, social media, nieuwsbrief etc. Het gaat om een pioniersfunctie waarin je alle online middelen opzet, die je uiteindelijk strategisch kunt gaan uitbouwen.Je gaat werken voor het Valorisation Centre en TU Delft Campus, de wereld waarin bedrijven, wetenschappers, startups en studenten samen mooie innovaties voor de maatschappij realiseren. Hier komen ondernemerschap, businessrelaties en innovaties samen op het gebied van o.a. Robotica, Circulaire Economie en Quantumtechnologie. Je komt te werken in een dynamisch team van 6 marketing- en communicatieprofessionals die samen verantwoordelijk zijn voor de Marketing, Branding en het Communitymanagement van TU Delft Campus, het innovatie-ecosysteem rondom TU Delft en het Valorisation Centre. We zijn een ambitieus en gezellig team en doen de dingen graag net iets anders en origineler dan alle anderen. De sfeer is informeel, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven. Iedereen is supergemotiveerd om gezamenlijk onze doelstellingen te realiseren. 

Functie eisen


  • Je bent creatief en innovatief én kunt plannen en organiseren

  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken

  • Je schudt teksten uit je mouw en kunt ieder onderwerp relevant maken

  • Je bent een echte doener, proactief en in staat commercieel te denken

  • Je hebt kennis van designtools, CMS, SEO/SEA en Google Analytics

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een pré

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 - 38 uur per week (0.8 - 1.0 fte).  Het salaris is gebaseerd op schaal 10 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.709,- en een maximum van € 4.274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. Deze functie kent veel zelfstandigheid, vrijheid en ruimte voor eigenaarschap op projecten. Er is een dynamische werkomgeving met veel vernieuwende projecten.We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting

Informeren en solliciteren

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle ten Veldhuis, Hoofd Marketing & Communicatie TU Delft Campus en Valorisation Centre, e-mail: d.tenveldhuis@tudelft.nl.Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, Secretaresse, e-mail: po.ud@tudelft.nl.


Je sollicitatiebrief met cv kun je richten aan Danielle ten Veldhuis en voor 25 oktober 2019 e-mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/COMM/2019-20.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - Directie Communication
Niveau
HBO
Functie-omvang
32-38 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
tijdelijk 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salaris
2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
24 oktober 2019
Vacaturenr.
AT/UD/COMM/2019-20


Informatie

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E po.ud@tudelft.nl


Share