Enthousiaste Docent Wiskunde

Faculteit/afdeling: Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Niveau: Gepromoveerd
Functie-omvang: 38-40 uur per week
Contractduur: 2 jaar
Salaris: 2709 - 5656 euro per maand (volledige dagtaak)

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica


De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) leidt innovatieve ingenieurs en onderzoekers op. Daarnaast wordt binnen de faculteit grensverleggend onderzoek verricht op deelterreinen binnen electrical engineering, computer sciences en applied mathematics. Kenmerkend aan ons onderzoek is de grote maatschappelijke relevantie. De faculteit beschikt over uitstekende faciliteiten die de internationale positie van de faculteit in onderwijs en onderzoek accentueren. Binnen deze interdisciplinaire en internationale setting werken ruim 1100 medewerkers, waaronder ongeveer 400 promovendi, en circa 2100 studenten aan de wetenschappelijke uitdagingen voor de toekomst op terreinen zoals cyber security, embedded software, sustainable energy, bio-electronics, financial mathematics etc.


Als docent wiskunde word je geplaatst bij één van de secties van het Delft Institute of Applied Mathematics (DIAM). De secties verzorgen onderwijs en verrichten onderzoek op hun specifieke gebied van wiskundige modelvorming en toepassingen in de technische wetenschappen. DIAM doet onderzoek op het gebied van ontwerp, de analyse en simulatie van wiskundige modellen. Dit onderzoek is zowel analytisch als numeriek van aard en is geïnspireerd vanuit technische toepassingen. De afdeling speelt een actieve rol in de vertaling van de onderzoekresultaten naar concrete praktische toepassingen. Zij onderhoudt intensieve contacten met de andere faculteiten van de TU Delft, de grote technologische instituten (ECN, NLR, WL, Rijkswaterstaat, MARIN, TNO) en onderzoekslaboratoria. DIAM verzorgt op haar eigen vakgebied het onderwijs voor de Bachelor opleiding Technische Wiskunde en het Master programma Applied Mathematics, en levert een bijdrage aan het serviceonderwijs voor de andere faculteiten van de TU Delft.

Functie omschrijving

Wat is techniek zonder wiskunde? Als docent wiskunde werk je mee aan het internationaal toonaangevende onderwijs waar de TU Delft voor staat. Je leidt de ingenieurs van de toekomst op door op een inspirerende en succesvolle manier goed wiskundeonderwijs te geven in de Bachelor opleiding Technische Wiskunde, het master programma Applied Mathematics, maar met name in de basisvakken (Lineaire Algebra, Analyse en eventueel ook Kansrekening en Statistiek) binnen het serviceonderwijs aan andere opleidingen binnen de TU Delft. Het onderwijs in deze vakken wordt momenteel vernieuwd, van de nieuwe docent wordt daarin een actieve bijdrage en open houding verwacht.

Functie eisen

Je hebt een universitaire opleiding Wiskunde en bent gepromoveerd, bij voorkeur met een specialisatie binnen de Statistiek of Kansrekening. Je hebt affiniteit en ervaring met of aanleg voor het geven van inspirerend onderwijs. Je bent geïnteresseerd in en gemotiveerd voor innovatie in het onderwijs. Bovendien heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, en interdisciplinaire belangstelling. Omdat de TU Delft een internationale omgeving is, worden er specifieke eisen gesteld aan de Engelse taalvaardigheid van de onderwijsgevenden. Voor wie (nog) niet aan die eisen voldoet, biedt de TU Delft trainingen aan.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 2 jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 10, 11 of 12 (met een maximum van € 5.656,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevr. dr. Annoesjka Cabo, Directeur Interfacultair Onderwijs, tel: 06 - 40430136,e-mail: a.j.cabo@tudelft.nl of de hr. dr. Rik Lopuhaä, e-mail h.p.lopuhaa@tudelft.nl, opleidingsdirecteur Technische Wiskunde. Je kunt je brief metcurriculum vitae richten aan Annoesjka Cabo en e-mailen naar HR-EEMCS@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer EWI2018-79.


Deze vacature wordt gesloten zodra er een of meerdere geschikte kandidaten zijn gevonden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Niveau
Gepromoveerd
Functie-omvang
38-40 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
2 jaar
Salaris
2709 - 5656 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
6 oktober 2019
Vacaturenr.
EWI2018-79


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevr.

T 06 - 40430136
E a.j.cabo@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E HR-EEMCS@tudelft.nl


Share